fredag, april 20, 2012

Fotografering och Elainegos

Var till Evas katthem idag. Olle var ledig så han följde med dit. Han hann inte innanför dörren förrän Elaine, apekattan, klättrade upp på benen och ville gosa. Hon lade seg tillrätta på Olles axel, sen var hon kvar där. Gosproppen.

Fina katter var det som kommit in här kommer tre av de som kommit in, en hade kommit tillbaka Ockra, två är från ett polisomhändertagande , som inte kan läggas ut på hemsidan ännu, och tre gosproppar som jag lägger ut här. Så fina och mysiga.

Först har vi Fanta

SONY DSC

Här är Gossano eller Snobben som han egentligen heter. Jag ger alla katter ett alfabetsordningsnamn.

SONY DSC

Här har vi Gusse eller Tarzan

SONY DSC

Gossano och Gusse är bröder, födda med ett års mellanrum och flyttar gärna tillsammans om det går.

Nu är det fredags afton och det är näst sista "lediga helgen" innan schemat drar igång på Falkängen. Vad gäller vädret så hoppas jag det blir varmare tills vi öppnar den 1:a maj. Triken kommer upp till ägaren så snart det blir bättre, Anders tänker leverera den ända till dörren. Den är igång och han provkörde några mil igår när det snöade som värst. Jag unnar honom lite mer värme innan han kör hit :) men bara lite *ASG*

Nästa lördag ska jag träffa min bloggkompis Inkan, ska bli riktigt kul. Hon ska besöka sin kompis i Skövde och vill gärna komma till katthemmet och kolla lite.

Nu blir det fredagsmys, med en god bok.

2 kommentarer:

Unknown sa...

OJ vad den kasten va lik Nike.
Ska bli så himla kul att träffas.
Kram

Unknown sa...

Äsch, katten ska de ju såklart stå. :-)