lördag, april 28, 2012

Då träffades vi då min äldsta

"bloggvän" och jag.

Vi har läst varandras bloggar länge, länge och nu så passade vi på att träffas när Inkan ändå var och hälsade på sin kompis i Skövde under några dagar.

Vi möttes på Julaparkeringen i Skara och åkte in till centrum för att fika och prata och prata och prata, för prata kunde hon Inkan, Stockholmsbönan. det var så himla kul att ÄNTLIGEN ses i verkligheten. Tyvärr så är ju min hörsel Ganska dålig så det blev nog "godag yxskaft" på några ställen, men vad fasen. När vi hade pratat och pratat så åkte vi ut till Katthemmet och fortsatte att prata och prata, nu var ju Eva med också, hon berättade om katterna och sin verksamhet.

Måste ju tala om också att Inkan har världens dyraste kattleksak, en robotdammsugare som hon har fått låsa in i en stor kattbur just nu, för katterna kan inte låta bli den. De välter den de startar den och de bara får tokspel när den rör sig över golvet….. Jag varnade min vän när hon berättade att hon köpt en….. Hahahaha, jag säger bara en sak LIGAN…..

Nu är jag hemma igen och vet att henne vill jag träffa igen. Hoppas verkligen att det blir fler gången och kanske kanske att hon kommer ner i sommar och besöker Falkängen.

Innan jag åkte iväg så rensade jag landen, ja jag öste på kogödsel/jord över ogräset, så ser det snyggt ut. Rycker ogräset gör jag när det kommit upp genom "detta lager". Vi fick även hem ett lass med ved, så nu kommer kap och klyv ut på veabacken i morgon. Vi kommer dock att börja dagen med att klippa gräset, skit samma att det är söndag, gräset är långt och vi är lediga.

Nu tänker jag flänga omkring på nätet en stund, ha en god lördagsafton.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nu förstår jag inte, för våra inlägg är lite olika?!?!
Missade jag nåt i vår konversation ? *asgarv*
TAaaaaaaaaaaack
SJÄLVKLART ska vi träffas igen!!!
Lovar Puzz

Dui och Deco sa...

Härligt att träffas! Nosbuff