tisdag, september 14, 2010

Nerbäddad

Lycka är att vara nerbäddad i sängen hos matte!!!2010_09_14_1

Detta är riktigt myspysigt. det är bäst att passa på för på lördag kommer vilddjuret Vilja hem. Det ska bli riktigt mysigt, då blir det spärr på luckan enkelriktat, går endast att komma in.

Jobbade på förmiddagen idag, åkte “följe” med maken in till staden, då han började jobba klockan 14.00 så vi åt lunch tillsammans med Martina. Därefter en sväng till ÖB och handlade lite blötmat till katterna. Lite leksaker till Vilja blev det också.

För övrigt händer det inte så mycket, är fortfarande förkyld och rosslig plus bihåleinflammation. Nu ska tandläkaren besökas den 11:e nästa månad. Får se vad hon tar för beslut. vara eller icke vara (kvar). Har pysslat med att göra nya visitkort till pappa och till broder i kväll. Pappa får ju en ny adress och broder ville ha en ny bild.

<KENOX S630  / Samsung S630> 

Nu är det ledigt några dagar igen, undrar vad jag ska “hitt på”. Kanske åka å besöka kvarnmannen och grevinnan när di kokar marmelader, sylt och saft och annat smått och gott. Det är ju "nattafest" här på kullen den 25 september. Ljus och eld, då är det öppet på Korsgården. Det ska stekas kolbullar i kolmörkret på gården. Carl och Flora har försäljning av diverse delikatesser som tillverkas i kvarnen.

2 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Mys är alltid bäst tycker vi! Nosbuff

Unknown sa...

Myyyyspys