tisdag, september 21, 2010

Det finns ingen

… on/off knapp på Vilja!!!! Hon busar å busar å busar, jamar eller väser snarare, hon kan inte jama, sen kastar hon sej på rygg i knät. Sen tar vi rond två och börjar om. Dessutom så ska hon helst ligga på tangentbordet när jag har datorn i knät.

De andra två, kommer in och äter, tycker Vilja är jätteäcklig morrar lite och går ut. Smulan kanske ligger inne om natten. Snuttis ligger definitivt inte inne om natten. Hoppas att de snart, snart kan samsas. Tycker det är trist när inte alla kan vara på samma plats, saknar tjockisen Snuttis i knät.

I dag var jag till Skövde och kollade, nu har Pappsen och Marita definitivt flyttat in till Skövde. Flyttbilden var och hämtade alla möblerna som vi inte har tagit tidigare. Så nu är det tomt på landet. Efter att Olle kom från jobbet så åkte vi en sväng till Ove och hjälpte honom med en lite ommöblering och fick lite fika. Pratade lite strunt en stund också.

Morgondagen ska ägnas åt en biltvätt, ska in på service på torsdag, och ev. en hojtur för vädret ska tydligen bli bra. Övrig tid får väl ägnas åt buskatten Vilja…..

Ha det så gott!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det påminner mig om när Snuffe flyttade hit för tre år sedan. Det var tider det.

Inkan o Ligan sa...

*ler*
Känns igen ja.