lördag, december 05, 2009

Hemma igen!

Idag har vi varit på turné. Har varit och hälsat på Mor i Axvall och ätit middag kl 11.30. Ja så är det när man kommer dit. Mat!

Efter detta så åkte vi till Ove i Storskogen, drack lite te och pratade en stund och naturligtvis kollade vi in hans nya Night Train. Ljuvligt snygg! Vilken lack! Svart motor snyggt! Sen bar det av till Westis, världens bästa jeansaffär. Hittade två par jeans (läggs upp i lagom längd medans du väntar). Olle hittade både jeans och tröja.

Näsan ställdes därefter mot kullen. Hem! Så gött det är att komma hem. Vi möttes av tre hungriga katter. De fick sin mat och spisarna tändes så värmen har återkommit.

Har fortfarande inte testat nya Photoshop, måste göra detta. Kanske imorgon. det är så gött att bara va. I favoritfåtöljen ,med datorn i knät och kolla kattbloggar och övrig bloggar, kolla nyheterna, som idag mest är skvaller (Aftonbladet & Expressen). busa lite på Facebook måste man också göra, mest med Christina och Mosslotta.

Nu är det ett glas rött som gäller och kanske nåt att äta. En skinkmacka med senap kanske. Får väl se vad det blir.

En kattbild (stulen) måste också va med idag. Risk föreligger att det i många hem, snart ser ut så här *L*Ha en trevlig lördagskväll!

3 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Just så är matte rädd för att det ska se ut här! Vi har aldrig haft någon gran. Tasskram

vimsan sa...

Jag har redan börjat undra hur jag ska skydda granen i år så vi får se om den får vara liggande eller stående:)
Kram jam o Spinn

Skat-Ann sa...

Dui & Deco! Jag tycker eran matte ät taskig. Finns inget mysigare än att ligga udner granen och tindra bland allt glitter.

Vimsan! gör som grannen. Hon skulle hänga sin i taket (en liten bordsgran) för de har en liten jättebusig Chester.