fredag, december 04, 2009

Buuuuurrrrrrrrrrrrrrr

Kallt idag visserligen plusgrader men ett kallt blött regn släpps från ovan. Blir ingen utevistelse idag.

Smulan är rastlös, hon springer från dörren på framsidan till den på baksidan och KRÄVER att jag ska öppna. Sen skäller hon på mej. Det är ju blött ute. Kan jag rå för detta? Det blir mattrejs, under mattan och lägger sig där och morrar, ja hon morrar. Hon har ju kattlucka så vill hon gå ut så kan hon gå ut. Är det så att damen är kissnödig så finns det en låda, bara att gå och sätta sig där! Just nu har hon parkerat sig i skohyllan så ingen ser henne.

Snuttis ligger på övervåningen och ålar runt på en mjuk matta, hon är blöt. Hon har alltså varit ute. Hon ligger där och försöker torka. Dessutom så kan hon ju busa lite med tvätten som hänger på tork där uppe.

Så till Sigge som antingen sitter på bordet vid fönstret, ligger i fåtöljen eller går och skriker på mej. Jag måste ruska om i matskålen lite. Han är lite knäpp den katten. Matskålen måste ruskas till så det inte är en "grop" i torrfodret. Ja ja han är som han är.

Kallt inne är det också. Har tänt så strax har kaminen och vedspisen värmt upp till en behaglig temperatur. Nu är det bara myyyyyyyyyyyyyys som gäller. En god bok och en kopp te, Amalias Julte.

Hahaha nu slog det i kattluckan, nu kunde inte Smulan hålla sig längre. Hon är nog snart inne igen.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: