lördag, september 12, 2009

Jobbstart 06.30 imorgon

Burrrr. Upp tidigt alltså, massor med frukostgäster. Det blir nog samma visa på måndag, inga frukostgäster visserligen, men allting ska städas, alla rum är uthyra inatt och då får man gå runt och kolla.

Var nere en sväng idag också, men jag kunde snart återvända till läsfåtöljen, det var lugnt. Det enda som var anmärkningsvärt, var att Lillchefen kom (observera stort L) han skulle åka till Mariestad. Undrar om han skulle sätta sprätt på mutpengarna från gårdagen, 500:- för att följa med ytterligare 500:- om han var trevlig. Kan avslöja att det blev bara 500:- isåfall. Hahahaha. Eller hur?????

Snart så ska den värkande lekamen vältas i säng, med snuttefilt och snuttekudde. Den ena katten också, just nu litter hon uppepå garderoben och väntar.

Dagens skvaller: Jag har gjort det oväntade också, som jag sa att jag inte skulle göra, har gått med i Facebook. Kollade runt lite och vips så träffade man på kompisar från tiden med Choppers MC.

Ett kattcitat eller två: Katten skänker oss liv. När de sover anpassas deras hjärtrytm efter vår och alla våra bekymmer försvinner ut i mörkret.

Kattungar underminerar det pompösa.

Måste ju dementera lite så här det sista, Lillchefen är väldigt trevlig, det är bara så kul att hacka på han. Nu kommer han att kommentera detta nästa gång med - Vad du fjäskar!!!! Å andra sidan så hackar han tillbaka, rejält också!!! Chefens kommentarer är alltid - Vad ni håller på!!!! Måste ni hålla på så där, jämt, jämt....



3 kommentarer:

lillchefen sa...

Det var då ett jävla fjäskande efter fler kantareller!

1000:- var inte mycket till kompensation för en kväll på baksidan som resulterade i magsjuka och köldskador...

Skat-Ann sa...

De va du som ville sitta kvar ute. Filtar fanns att vira in sej i så gnäll inte!!!!

vimsan sa...

Bilden är så jäkla läcker! Var tusan hittade du den:)
Kram Jam o Spinn