onsdag, september 02, 2009

Anabola steroider och Fuglesang

I måndags kväll när Ingela (fru Pappskalle) kom in genom dörren så skrek hon - Vad fan, ger du dina Dahlior anabola steroider eller vad i h...te gör du. Jag svarade väldigt lugnt, de får hönsaskit i säck. Ja men de är ju stora som dasslock svarade hon. Ja jag vet sa jag. Ja de är verkligen stora som dasslock (modell mindre). Jämför med tändstickasken och avgör själv *L*.Det var ju finfina vädret igår så på eftermiddagen tog vi en hojtur tillsammans med Rolle, Anita och Ove. Vi åkte till Mariestad. När man kör in till staden från Årnäsvägen så är det ett farthinder *L*. Detta missade Ove (han var ju rätt person också) med sin stelbenta, choppade Harley. När vi sedan stannade vi hamnen för en fika så var kommentaren.

Jag missade den däringa vägbulan, jag var uppe och vinkade till Fuglesang.*ASG*

För övrigt inget nytt mer än att kattlivet.se har kommit tillbaka till världen igen. Det var tråkigt när de var borta, men de hade tydligen något haveri av något slag.

Kattcitat idag: Köp en förpackning av kattens favoritmat - och du ska få se på förakt.

En katt delar gärna säng med dig så länge du ligger stilla och inte andas för tungt.

Skvaller: En viss herr "Kvarten" fyller 40 snart och ska ha fest på lördag. Ska bli kul att se bilder från detta evenemang vid senare tillfälle.

5 kommentarer:

vimsan sa...

Hej! Var in o kollade din sida med triken:) Haha, jag såg att ni också brukar åka Mälaren Runt! Det gör vi med men "gubben " har en vanlig hoj.. Jag har ombetts ta kärran med men -glöm det! Varför ska jag ha allas matsäck, hiihi.
Jag har också en Trikemek som får göra ALLT och lite till men min heter TrikeMatte,hihihi
Vi kanske ses på vägarna i vår:)
Kram Jam o Spinn

Skat-Ann sa...

Hej Vimsan! Vi har bara åkt mälaren runt en gång då tillsammans med en arbetsikamrat (från Örsundsbro), sen har det inte blivit sådana turer. För min del är det för långt att åka på en dag (skador) sen har jag hemlängtan två timmar innan jag åker hemifrån (så jag håller mej på lagom avståd från Kullen) *L*. Många som vill packa i min väska också, kan ju handla när Skat-Ann är med hihihi. Glöm det!

vimsan sa...

HAHA, ja du nu fick sonen sig ett skratt:) Jag sa -: Visst har väl Pappa en Suzuki Virago??
Sonen-: HAHAHA, Har han en Volvo Granada också?
Nej visst var det en yamaha:)
Nu fattar du varför jag kalar mig Vimsan o Virrmaja:)
Kram Jam o Spinn

vimsan sa...

Just det...Ang. Mälaren runt......Samma här, en gång räckte! Efter en massa operationer e ryggen väck. Numera "fuskar" jag och svägerskan och åker till Godisbutiken mellan enköping o Västerås där möts vi upp sen fikar vi , åker till Enköping och sen hem:) Alldeles lagom, haha
Kram Jam o Spinn

Skat-Ann sa...

Den godisbutiken har jag varit inne i några gånger. Veckopendlade till Enköping i två år (inget kul). Jobbade på Odal med det nya datasystemet som skulle införas. Synd att vi inte "träffats" redan på den tiden.