måndag, februari 01, 2010

Resan till IKEA var godkänd

När Mia hämtade mej här på morgonen så hade det väl trillat sisådär 15-20 cm med vitt. Detta gav jag blanka fasen i utan satte mej i en varm bil och så hämtade vi Inger, i Forshem. Det tog några timmar till Örebro p.g.a snömodd och plogar som var i vägen så vi var väl framme strax före 11. Det var tomt på parkeringen. Underbart! Sen velade vi in och velade runt på varuhuset. Station ett var ju kaffe!! Restaurangen låg ju mitt i gettot, så sen fick vi trassla oss tillbaka för att börja om.

Diverse bra och ha grejer inköptes till Falkängen, bl. annat en pall modell högre till receptionen. Inger köpte en hylla till badrummet och en matta såg jag skymten av.

Själv köpte jag två vita skinnfällar till min fåtölj (gosigt) en ny läslampa och ett laptopstöd att ha i knät när jag sitter på favoplatsen. Fem råttor till katterna slank ner i påsen, en knivslip, madrassöverdrag, servetter och naturligtvis värmeljus. Ingen resa till IKEA utan att köpa värmeljus. Två handdukar också, som Inger lovordade och påsklämmor, detta var nog allt.

Så nu sitter jag på mina nya skinnfällar med latopen på kudden i favostolen. Jag blev lite förknöcklater när jag kom hem, fick ju flytta på snön som föll inatt. Så nu är det svårt att finna ett bra ställe för att falla i koma på. får väl ta till fåtöljen som jag brukar när det är som värst.

Sen fick man ju en ny chock i morse. Mia talade om att det ska komma 30 cm snö till på onsdag. Dessutom måste vi nog inhandla en ny tvättmaskin, Den vägrar att centrifugera längre. Verkar som om pumpen har lagt av, den låter hemskans konstigt iallafall. Får väl ta mej ner till Byn imorgon och kolla utbudet.

Kanske ska hämta en snöslunga hos pappsen också, vi orkar inte kasta snön högre nu, vallarna har nått maximum.

Detta var dagens rapport och förhoppningsvis kan jag önska en god natt.

3 kommentarer:

Sara sa...

I love IKEA. Var där med papsen förra veckan men åker gärna snart igen =)
Ja gudf all denna snön. I Skövde är det kritvitt i luften idag... Hade planerat en lååång promenad med Coco men hon hatar det här... Blä!
Kram

vimsan sa...

Vi har ju ett enormt stort Ikea i Uppsala men man klarar att avverka det om man tar kaffepaus mellan våningarna:) Otroligt att ALLA köper värmeljus just där. Jag fick med mig 4 stora påsar innan jul och snart är det dags att fylla på lagret igen. Måste nog ha en ny golvlampa till hallen med. Tur att man har stor bil då man far dit:)
Apropå snön.. Hur ska allt detta kunna smälta? Var tar vattnet vägen? Kommer vi få en ny sjö på åkern kanske?
Men framförallt- NÄR ska vi vara snöfria? Jag har börjat AVSKY snön jag med.
Kram Jam o Spinn

Wikki sa...

SYnd att ni inte var till Örebro på söndagen - då kunde du ha fått träffa matte och Stora matte som var och jobbade på kattutställningen på Conventum... Men den utställningen är sista helgen i januari varje år, så om ett år igen? ^^
TassKram Wikki