torsdag, februari 04, 2010

Snöflyttning och ny tvättmaskin

Igår gick det inte öppna dörren på morgonen! Tvättmaskinen skulle komma idag, men se det gick inte. Fick ringa Elcentralen och avboka. Ni får komma på torsdag istället.

Det var ett fasa snöande natten till igår och hela efterföljande dag.  Ganntantens snöslunga gick inte att starta så hon fick skotta för hand (hon är 77 år) hon fick vila mellan varven sen så tog hon resten idag.

Olle fick ta tag i skoveln också när han kom hem, Jag hade väl fått undan det värsta men taken på vedboa och altanen fick han förbarma sig över dessutom var det nog läge för  balkongen  också  (där var det  60? cm), trappan ner till källaren fick han också offra sej på.

Idag gick det bra med att få leverans av tvättmaskin, så nu äntligen är inte tvätten svintung och dyblöt när den ska hängas upp. Blev en hel del tvätt idag, Gamlekatten hade spytt på tre av fyra trasmattor.

Katterna är görvresiga finns ju bara några gångar att kuta runt på. Kan ju inte jaga möss (en fördel med all snö) fjäderkotletterna går heller inte att få tag i. Nog för att de sitter vi fågelbordet med munnen på vid gavel, men det är inget som landar där.

På lördag ska min bror och jag åka till Tidavad och prata med dem i MC-kåken om återträffen i sommar.  Detta ska bli riktigt kul, har inte varit där på sisådär nästan 30 år. Undrar hur det ser ut idag. Spännande!

Skvaller  och skandaler lyser med sin frånvaro så detta får jag återkomma till.

2 kommentarer:

Sara sa...

Nope det är hos syster yster i Götene, ingen annan klipper! =)

Neas Matte sa...

Så för någon dag sen blev Tvättmaskinsflyttning och ny snö i stället :D