fredag, oktober 18, 2013

En solig dag

Var till Eva på förmiddagen och fotade tre nya gosekatter. Kattungen, Musse, var lite försiktig, för han kom in idag kl 08.00, så han hade inte vant sej än. men det gick hyfsat ändå. Två vuxna katter Mysac och Mutter, i karantän som var så jäkla gosiga, så det var nästan helt omöjligt att ta kort på dessa. Det går åt en del bilder innan de blir ett som är hyfsat.

När jag åkte hem tog jag vägen om Kinnekullegården, där åt jag lunch. Efteråt på vägen hem tog jag lite bilder. En bild gör inte rättvisa åt de vackra färger som är i naturen. Ett gott försök gjorde jag iallafall.

SONY DSC

SONY DSC

Fortsatte sen till Utsiktsplatsen det vita i mitten på bilden är Läckö slott. Lite disigt men det syns ju.

SONY DSC

Sov en stund när jag kom hem, blir så förbannat trött av den nya medicinen som jag fick när jag var på ortopeden tidigare i veckan. När jag vaknat till liv så uppdaterade jag katthemmets hemsida med de nya katterna, årets almanacka och julkort som nu går att beställa.

Lurvas kom infarandes när jag var klar och tidigare under kvällen så kollade jag han sår på halsen som han fick för ett tag sedan som läkte fins, som han rev upp efter en vecka och ikväll var det så fint och torrt. Nu var han stissig när han kom in och då visar det sej att han rivit upp/varit i slagsmål IGEN. Nu blödde det igen och han gnällde när jag torkade rent. Hoppas att det nu läker igen och han ger f*n i att riva upp/fastna/slåss igen. Vet i fasen vad han håller på med.

När jag hade torkat rent och gick ifrån datorn så passade han på att låna densamma och skriva till sina vänner att jag var elak och hårdhänt mot en skadad Lurvas.

20131018_5 

I morgon kommer vår käre snickare och sätter in fönstret som varit på renovering. Olle får räfsa löv, jag gör vad axel klarar. Ska hjälpa till så gott jag kan.

Ha det gött kamrater!

1 kommentar:

Klosterkatterna sa...

Instämmer att det är svårt att göra naturens skönhet rättvisa... hur man än försöker, blir det "platt"...

Lurvas är en underbart vacker katt, men verkar vara rätt förtjust i att leva hårt? Hoppas att han läker som han skall nu!

Önskar också dig god bättring!

Kram från klostermattarna.