söndag, januari 09, 2011

Vad händer på Skagen med alla katter

Jo, natten till lördagen så skulle Snuttis UT, kattluckan var låst men ut skulle hon och vad händer,  jo hon spräcker luckan. Därefter kommer hon in med svansen i vädret. Får hämta henne i källaren emellanåt men hon kommer även in frivilligt nu.

Smulan låg i husses knä för en stund sedan jag hade Lurvas i mitt knä, han blev nyfiken hoppar ner och går bort till soffan och hoppar upp och sätter sig vid husses fötter och kollar in Smulan. Sen var de på golvet båda två och kollade in varandra. Smulan morrade lite men bara lite. Nu slog det i kattluckan och in kommer Snuttis. Lurvas ligger på andra våningen I sängen INTE under, det är bra.

Efter gårdagen regn och rusk så var vi ute på förmiddagen och hackade is. Isen i alla trappor är borthackad, vi har ju några stycken i och med att tomten är i tre etage. Olle var uppe på taket och skottade ner snön på baksidan. Han var även upp på balkongen via en stege för att skotta där. När han sedan skulle ta ner stegen det sista han gjorde innan dagsverket var klart, så tittar han upp, som tur var, vem hade använt stegen, jo Snuttis, hon satt på balkongräcket, det var till att släppa in henne den normala vägen.

Chefen och Lillchefen var här en sväng och fikade. Lillchefen har ju en hel del att säga till om vad gäller katthemmets hemsida. Det ska göras om lite, den är lite tungjobbad vad gäller att flytta bilder hit och dit. katter flyttar och flyttar tillbaka de blir vuxna och ska flytta från kattungesidan till vuxensidan och så vidare. detta skulle han göra i kväll eller i morgon förmiddag.

Som vanligt nu i vintertider så händer det inte mycket på skvaller och skandalfronten så i detta ärende får jag återkomma vid ett senare tillfälle.

Ha en bra söndagsafton.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej, du har en pepp-award att hämta hos mig.
STOR Kram