fredag, januari 28, 2011

Då är han ingen hane längre….

…. utan en "det". Igår var det dax för borttagning av "Duracellbatterierna" på Lurvas  hosdoktor Bremer i Skärv. Det var ett snabbt ingrepp, c:a 5 minuter. Petra hade med sig två jourhemskatter där det skulle göras samma ingrepp och Eva hade med sig två honkatter, där stygn skulle plockas efter kastrering. Alltihopa medans vi väntade.

Har kommit på det att den lille rackaren kan nog inte jama, det var några hesa ynkliga försök när han satt i buren. Vid hemkomst så var han hyfsat pigg men lite irriterad på bakdelen, undrar varför :)

2011_01_28_1

Han är lite dataintresserad också, undra om han ska bli en bloggkatt, såsom Wikki, Sippo, Frasse Klosterkatterna och alla de andra som tassar omkring på nätet.

2011_01_28_2

Vill gärna vara med och kolla när matte knappar på den däringa lådan och det rör sig på skärmen. Muspekaren är väldigt intressant när den far fram och tillbaka över bildskärmen.

Idag har jag jobbat en del, vi är klara med ytterligare två hus vad gäller byte av täcke, kuddar madrasser, överdrag mm. Nu är det endast två hus kvar dessa ska vi fixa på måndag så tvättbilen får med sig det resterande på tisdagen. Därefter så får hustomten gå runt och fixa lite som är löst, byta lite armaturer här och var, sen kan vi börja vårstäda………

Nu blev Olle väldigt godissugen, tog bilen ner till affären, det skulle jag aldrig orka, bara för lite godis…. Det kallas kanske för dålig karaktär.                                        ¨09äö-ty—t5rlofr jkjhufrjkihlhjujhölhölghtfikjudhusgs å där skrev Lillemannen en truddelutt

Ha en bra fredagskväll!

8 kommentarer:

Findus, Isak och Rasmus sa...

Vi förstår precis vad du menar, Lurvas. *blink, blink* Oroa dig inte, det där irriterade i akterpartiet går snart över. Kurr och burr.

Anonym sa...

Väl jamat Lurvas! Förstår att du är lite uppretad över din irriterade bakdel. Får jag rekommendera en kattepunktur på mattes bakdel som kompensation?

Skat-Ann sa...

Någon kattepunktur blir besvärligt eftersom jag passade på att klippa naglarna på honom oxå :)

Det irriterande i akterpartien är över. Far som en vilde :)

Kattson sa...

Verkar som om lille Lurvas har talang för bloggande. Premiären gick ju galant. Riktigt intressanta synpunkter han har. Skönt att han nu blivit en det, om nu en katt nånsin kan bli nåt neutralt?

Nea theCat sa...

Duracellbatterierna. :) Det var en bra beskrivning. Längtar till batterierna tas bort här också.. han är verkligen som en Duracellkanin lillkillen!

minque sa...

Ujuj! Jaha vi har också blivit av med vissa delar, både Bastian och jag! Jag har ett häftigt blixtlås på magen....

nosgos på er!

Indra

Anonym sa...

Olle, du vet var vi bor va :)? Om du köper godis menar jag :D Gott!!! Förstår dig precis!!!
Ingela i trädgårds-ritar-läxatagen

HK.Jonsson sa...

Ja vad säger man stackars katt bara för att husmor skall få det lungt.Ja liiiider