söndag, maj 02, 2010

Vårrundan avklarad

Så var då denna helg avklarad! Vårrundan på Kinnekulle är startskottet för säsongen, vilket innebär MASSOR med folk över hela Kullen. Allt är öppet. Konstnärer, hantverkare,  kaffeserveringar och matställen allt öppnar denna helg. Det har bretts mackor, mackor och mackor, bryggts massor med kaffe och plockats kakor och bullar. Vi har haft det bra både fredag och lördag, och vi har så kul. Skrattar och busar med gästerna. Det är väldigt högt till tak i kaffestugan på Falkängen.

Har inte gjort så mycket mer i helgen. Skat-Ann är rätt trött vin hemkomst, så det blir att svimma i favoritfåtöljen. Katterna klappas och en kopp te inmundigas.

I morgon jobbar jag eftermiddag/kväll så då får jag lite sovmorgon, tisdag är det förmiddag och på kvällen ska vi åka till veterinären med gamlekatten. Han ligger bara och sover nu. Går knappt utanför dörren och äter väldigt lite. De får väl ta lite prover på Siggepigge och så får vi se vad de säger. Vi är inställda på det värsta, att skicka honom vidare över regnbågsbron. Vi har pratat om detta en del och inser att det kanske är dax.

Nu ska jag faktiskt knyta i hop mej i ett svalt sovrum och sova sju kvart i timmen, för jag är såååååå trött.

Ha en god natt!

1 kommentar:

Wikki sa...

Hoppas att det finns rum för en sommar till med din Sigge, Ann, hoppas! Lite sol i pälsen om det finns något som kan pigga upp så är det väl det? *håller tassarna*
Varmaste NosPussar med hopp från Wikki!