lördag, maj 15, 2010

Den sista planeringen….

innan nästa helg!

Dagen började med att vi var på Karlsgården och träffade Pappa och Maritha. Ove och Lena kom den vägen också innan vi åkte till Tidavad MC för en träff innan lördagens kalajjjjjs.

I dagsläget efter genomgång av listan, så är det 126 anmälningar och det räknas med att det kommer en hel de som inte har anmält sig så vi får väl se hur det slutar…

Vi gick runt och kollade lite, det var ju lite av nostalgikick. Hur det än var så tillbringades det massor med tid där förr om åren. Tog några kort för att lägga ut här.

Det var arbetsdag och det ska fejas innan lördag. Till och med fönstren skulle putsas. Här målas det i alla fall på baksidan av garaget.SONY DSC

Traktorn har varit bra att ha i vintras när det skulle flyttas på all jävla snö. Inte alla som har en motivlackad gammal T21:a

SONY DSC

En pilsner och lite diskussioner mellan arbetspassen ska det alltid vara.

SONY DSC

SONY DSC

Garaget är LITE större mot vad det var förr c:a 3 gånger så stort med massor med mekarbås.

SONY DSC

När vi kom hem så låg det en liten Snutteruska vid dammen och kollade fjäderkotletterna som stormade fågelbordet. Inget napp där idag, men det är ju alltid kul att ligga och “passa” på de små retstickorna.

SONY DSC

Våran gamlekatt vandrade ju vidare för snart två veckor sedan, damerna som är kvar de har faktiskt ändrat sig, framförallt Snuttis som nu åter igen gärna kommer ner till vardagsrummet och vill ligga i knät och så vidare. detta har hon inte gjort det senaste halvåret. Kände hon på sig att det inte stod rätt till med Sigge????

Ha en bra lördagsafton, det som är kvar. I morgon blir det nog hojåkning. Ska bli mulet men uppehåll. Ska bli gott med en tur.

Inga kommentarer: