söndag, maj 16, 2010

Snickrat blomsterlådor…..

har vi pysslat med idag. Fyra lådor som ska vara på framsidan och dit ska även en trädgårdsmöbel införskaffas. En låda är 100x100 och tre är 75x75. Kanske blir det en till 75x75 att ställa på andra sidan trappen. Nu är det ju bara vad man ska plantera för grönsaker i dessa lådor. Något uppstammat måste det bli och något som hänger över kanterna. lavendel får nog också plats. Ja det får bli en tur till handelsträdgården i Melldala.

Chefen ringde vid lunchtid och frågade om vi var hungriga, så det blev en tur till Falkängen och lite kallskuret bjöds det på. När vi sen skulle åka hem så var det ju till att ta världens omväg. Det har nämligen varit cykeltävling här idag. Vår väg ingår alltid i dessa förbannade cykeltävlingar. Då är den enkelriktad! En omväg på dryga milen eller nåt. Dessutom så får man ju passa nosen om man är för nära vägen för jävlars vad de rejsar ner för backen, och många är de, och lika många följebilar. Trafiken har varit intensiv väldigt intensiv under dagen. Nä fy fasen för cykeltävlingar.

Jag är så förundrad över Snuttis. Hon har varit med oss ute hela dagen. Detta var det bara Smulan som var förut, men nu ska även Snutteruskan vara med. Inne, så hoppar hon upp direkt i knät och ska gosa, även om jag har datorn i knät så ska hon knô sej emellan. Detta gjorde hon förr också men nu var det väldigt länge sedan. Hon har ändrat seg drastiskt sedan Sigge vandrade vidare.

Nu är det snart legalt att inta horisontalläge i lopplådan. Mycket frisk luft och mycket pyssel tar ut sin rätt över orken..

Inga kommentarer: