lördag, mars 21, 2009

Fikapremiär ute i trädgården

Började lördagen med att röja i källaren. Planterade om mina Änglatrumpeter, det krävs en del för att göra detta, jag klarar det inte själv längre. Hälften av rötterna sågades av för att ny jord skulle få plats och lite koskit fick de också.

Vi städade vi undan i lokalerna. Tre dörrar plockades bort så att det blev bättre plats. Ingela och Tomas levererade den där "torkmaskinen" som vi fick av dem *L*. Därefter lurade vi Tomas, som har kärra, till att hämta en frysbox på Utsikten, som skulle fraktas till Falkängen... Fick han lite mer att göra *ASG*. Då fick vi fika på baksidan i solen (Olle och Tomas fick äpplekaka med vaniljsås).

Har även röjt i trädgården vid våra små dammar som vi har vid altanen. Altanen städades och tädgårdsmöblerna ställdes på plats. Den där "gungande soffan med tak" (min sovarmiddagplats) står där den ska. Katterna var med och busade, jättekul när Husse och Matte är ute. Hoppas nu vädret håller i sej imorgon också, då åker nog de fluffiga dynorna ut också, då kan vi sitta mjukt när vi fikar ute.

Nu kan vädret bara bli bättre, våren är här (hoppas jag). En motorcykel har i alla fall passerat idag, det är ett gott tecken.

Mer dumheter kommer en annan dag.

Inga kommentarer: