fredag, december 23, 2011

Snart är det över!

Julen alltså. Idag har jag bakat lite bröd för jag har tröttnat på köpebröd och detta är så enkelt att bara röra ihop och ner i två formar och in i ugnen. Inget jäsande hot och dit och klenande och kladdande med deg på bänken. Nä rör ihop och in i ugnen. Dessutom så är det jäkligt gott.

Griljerade skinka också (det är bara den 4:e i år) kan väl säga att jag och katterna gillar julskinka.

Läste ut en bra bok gjorde jag också. En spännande deckare med massor med mord. När den var slut kom Ingela och Tomas med en julblomma. Fikade lite, att ha besök eller att över huvud taget träffa folk just nu är en katastrof. Jag hör inget.

Hörselgångseksemen är ett helvete just nu, har totalt svullnat igen i lurarna, så att höra vad någon säger är som sagt katastrof. Jag blir väldigt trött när det blir så här i och med att jag hela tiden måste vara illkoncentrerad när någon pratar. Jag svarade säkert upp åt väggarna idag när Ingela och jag satt i rummet. Olle och Tomas fick sitta i köket, för de babblar ju förbaskat och då hörde jag definitivt inte vad Ingela sa.

Nu har jag pratat med Eva i telefonen, Skorpan har flyttat idag, den var ju mammas kisse som Eva behöll när mamma vandrade vidare. Han har fått ett nytt hem utanför Mariestad och har en hel skog som sitt alldeles egna revir. Han får det bra nu utan otrevliga grannar. Var även några andra katter som flyttade idag så jag ska uppdatera hemsidan.

Ha en riktigt God lillejulaftonskväll och en God Julafton.

GODER JUL önskar Skat-Ann er alla.

3 kommentarer:

Wikki sa...

God Jul-fortsättning SkatAnn! Jag tänkte hinna tassa in hos alla bloggvänner igår kväll efter vår julklappsutdelning och jama God Jul, men det tog längre tid än jag trodde - plötsligt var klockan efter ett på natten och jag fick order av matte att gå och sova... Så julhälsningen kommer idag istället! Hoppas du och dina människor får en fortsatt underbar jul och nyår! Och att dina igenproppade öron går att få bra igen?!! NosPuss Wikki

Anonym sa...

Myspys & Go´a juldagar med en massa gottisar, kärlek och kattastiska upplevelser! / Bröderna Bus & Busan ♥

Inkan o Ligan sa...

God Fortsättning
Tazz&Kram