måndag, december 26, 2011

Glödtändaren i pelletsbrännaren

har slutat glöda. Alltså ingen värme inget varmvatten. Om man inte har det så bra som vi har det. En varmvattensberedare (den används på sommaren) som bara är att starta igång. En järnspis i köket och en kamin i vardagsrummet. Bara att elda och värmen sprider sig till övervåningen.

Olle ska åka och kolla hos servicekillen Christer om han kanske har en glödis på lagret, har han inte det så är det trist, men vi klarar oss. Varför ska alltid saker gå i sönder när det är helg. Förra gången det hände så var det också helg men då var det  massor med minusgrader också. Nu är det ju nästan vårtemperaturer ute.

Lurvas byter vi snart bort han är galen, måste gett bort sin sista hjärncell i julklapp till någon annan. Han har totalfnatt. Undrar om ångerrätten gäller fortfarande, är inte den ett år.

Ha en bra annandag!

3 kommentarer:

HK.Jonsson sa...

Glödtändare skall man ha i gamla diselbilar inte i kaminen ...Ha en go fortsättning Fille med familj

Klosterkatterna sa...

Nej men, har ni också råkat illa ut! Blir alldeles förtvivlad när ens vänner sitter och fryser och har det eländigt när det är jul och allt... *suckar djupt* Hoppas ni hittar en sådan där glödis snart! Matte hälsar att en vedspis hade hon gärna haft...

Den där lillkillen ni har, är han möjligen rex och släkt med Philemon? *suckar djupt igen*

Tass från Imma, abbemissa, som också önskar god fortsättning!

Max och Måns sa...

Lagen om all j-het jamar husse.
Det bara är så, när det är som krångligast att fixa ska det gå sönder.
På husses jobb blev det stömlöst i fredags och allt strulade till sig.
Thats life...