söndag, december 25, 2011

Nu är det gjort

Äntligen har jag städat och renoverat på hemsidan.

Det var lite nervigt att trycka på knappen, tänk om jag sabbat alltihopa, men det gick vägen. Det är lite stökigt när jag inte har hållit på med detta på väldigt länge. Ladda hit och dit och koppla länkar hittan och dittan. Bilderna i rätt mapp och så vidare. Nu är det gjort. Pust!

Inget annat har hänt idag på juladagen, det blåser som kattsingen och jag undrar hur längen herr Ström stannar. Har lagrat upp en stor kastrull med vatten om han nu tänker gå sin väg.

Det är liiiite skillnad på väder i år och väder 2010 och väder 2009. Jag har en väderdagbok som jag skriver i. Under vintern 2009 och 2010 så står det snö, kallt, snö kallt, vad gjorde man då, jo skottade snö, skottade snö och skottade lite till. Det är väldigt skönt att slippa detta men det är hemskans omysigt när det är mildväder och grönt.

I morgon vet jag inte vad som händer, men en av dagarna i veckan så har Olle och jag tänkt oss ner till Ulricehamn för att tända en blåslampa och elda i röven på Anders lite så han börjar att meckla med min hoj. Det är ju ingen brådis, men tiden går jäkligt fort och snart så är det vår igen och då vill vi ut och lyssna på vägens sång igen.

Ha en bra fortsättning på julen….

En klassiker också!

jul tips

3 kommentarer:

Rikard Gustafsson sa...

Hehe jag har alltid myssen på mig

Annonym från framsidan sa...

Senast Uppdaterat 2010-07-13..... LOL

Inkan o Ligan sa...

*fniss* Den är så sköööön