fredag, oktober 05, 2012

Frivillig tortyr……

,,,,var det dax för idag. Jag kom på namnet på min gamla massör och ringde till honom igår, fick en tid idag. Först hittade jag inte var han bodde nånstans, men med hjälp av telefon så kom jag till rätt ställe.

Det började med en utfrågning om mina besvär, han ville uppdatera, det var ju ganska många år sedan vi träffades. Han förklarade att si och så är det, så det är nog bara op som kanske! kan hjälpa, men det har jag redan blivit avrådd att göra. Förhoppningsvis kan han få Axel att vara lite snällare i alla fall.

Han fortsatte sedan med zonterapi, satan i gatan vad ont det gjorde, det va nästan så han fick utrusta sej med tandskydd och hjälm, jag sparkade bakut vid vissa beröringspunker på tårna. Denna misshandel pågick i 20 minuter.

Nu var det dax för micromassage, med ultraljud(?), även detta pågick i 20 minuter och den var snäll och lite varm, men sen, sen började han bearbeta Axel med nyporna och Erik är stark, riktigt stark i sina nypor. Här är det ingen "fjuttmassage" med några degiga nypor, utan här tar vi i rejält. Jag säger bara att – jävlars vad ont det gjorde. Så var det klart…..

… trodde jag, SEN kom  paddan fram, en maskin typ en skakslip, som vibrerar, det var också en upplevelse fy f*n hade inte han lagt "´hela sin kroppstyngd" på den maskinen så hade jag suttit i taken :) 10 minuters misshandel med denna. Gött nu är det över!

Glöm det, Erik går och blaskar lite i handfatet, jag trodde han tvättade händerna, då kommer nästa överraskning, PLASK en blöt jättevarm frottéhandduk hamnar på ryggen, sen börjar det knådas igen, proceduren upprepades tre gånger. Efter drygt en timma exkl pratstunden, så var han färdig. Lite fattigare men så gött det kändes.

Ny tortyr nästa vecka utan zonterapi!

Något försenad så kom jag hem där pappa och Marita satt på trappan och väntade. Vi hade bestämt 12.30 men jag var nog inte hemma förrän 13.00. De hade plockat färdigt päron och äpple, så det var bara fikastunden som fattades, de hade med sig smarriga bagels med goda fyllningar. Sen gick jag och la mej en stund!

I morgon kommer snickarn sen kanske det kan bli en hojtur.

2 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

Massage är ibland brutalt, men gör gott... fast man måste se till att vila ordentligt efteråt, för annars kan man bli både yr och illamående. Ta hand om dig!

Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna.

Unknown sa...

Jösses ?! Hoppas det blir bättre. Kram