tisdag, oktober 16, 2012

Det har börjat att skiftas….

igen,  på makens jobb. det blev att jobba senpasset denna vecka. Jag hade turen att "möta honom i dörren" jag kom hem – han åkte.

Maken hade lite svårt att sova i natt så vid fyrasnåret tassade han ner till en kopp kaffe och TV:n. Han kokade sitt kaffe gav Smulan lite natta mat och gick in i rummet där TV:n och soffan finns. Nu var det ju bara så att soffan var upptagen av en katt. Det var inte Smulan, det var inte Lurvas och det var inte Snuttis. Jaha vem var det då – jo det var "vildkatten" Von Snopen som låg och gottade sej på skinnfällen.

Han fick liiiiite brådis när han fick syn på Olle. Hoppade genast ner och sprang mot luckan, men se i köket där stod ju en skål med färsk mat så han satte sej där och åt, sen gick han ut. Olle betraktade honom en stund, men pratade inte till honom, utan han fick äta i fred för att sedan traska ut. Välkommen åter, Von Snopen.

Han får komma och gå som han vill, våra katter bryr sej inte och han bryr sej inte om honom. Kanske flyttar han in en kall och snöig dag/natt. Då har vi fyra katter :)

Ha en goer kväll.

1 kommentar:

Dui och Deco sa...

Ni är underbara! Von Snopen flyttar nog snart in på riktigt, känns ju som han är på god väg! nosbuff