onsdag, oktober 24, 2012

Chockartad information

Såg ett meddelande på FB att min bäste väns son skulle hälsa på sin far på lasarettet. Jag skrev omedelbart frågan VAD HAR HÄNT. Jo pappan hade fått en hjärtinfarkt. FAN FAN FAN. Efter en stunds väntande kom det ett PM att han var på bättringsvägen och kanske skulle få komma hem i morgon. Ringde och pratade med gemensamma vänner för att höra om de var mer uppdaterade, men så var det inte. De visste typ inte mer än vad jag visste. Nu får vi vänta på meddelande från sonen om hur det går, och när pappan får komma hem.

I går var vi hos pappa för han fyllde 79 år. Det var lite släktingar var där och det tjattrades en del. En fråga  som kom upp var vad min bloggadress var.  Ja det var ju skat-ann….. och fick då förklara varför det blev Skat-Ann. Det var ju tack vare min käre kollega i söder. Kom då att tänka på alla hyss och skit vi hade för oss. Jag saknar min kollega!!!! Gåbbajävel, satan vad roligt vi hade.

Idag var det en tur till katthemmet och fotografering.

En mycket fin och mysig katt, upphittad i Vedum hade kommit till Eva. Så vacker h*n är.

SONY DSC

Just nu sitter Von Snopen i köket och äter. Hörde det slog i luckan och Olle SMÖG ut i hallen, där sitter han och käkar. Hoppas han vågar sej lite längre in i huset, Trots allt så har han ju provat på skinnfällen i soffan under natten. Han litar mer och mer på oss, för han springer ju inte ut blixtsnabbt när han får syn på oss.

I morgon ska jag åka ner till jobbet och fika med chefen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken sötnos. Kram

livet på landet sa...

Perfekt namn..von Snopen! Hoppas din bekant snabbt kryar på sig.
Jag skulle nog inte kunna ha katthem, risken är stor att alla skulle stanna kvar..
Kram ♥