tisdag, oktober 09, 2012

Lurvas har tokspel

Den lille rackarn har tokspelet i kväll. Far som en rackartass över allt i rummet. Olle busade lite med ett fjäderspö när han var i klösträdet. Har lilla kameran till hands, ingen bra kvalité men det syns.

Här börjar buset

Å det är så kul

Här är Lurvas på väg att trilla

Här hänger han upp och ner i klöströdet

Missade sedan när han föll, men fort upp igen och fortsatte busa, men sorgligt nog slutade husse så han fick fortsätta själv och det slutade som vanligt med att leksaken trillade ner på golvet.

Det har varit lite jobb måndag och tisdag. Efter slutedax igår så var jag bara hem en sväng för att byta kläder därefter var det en sväng till Eva, Vi fixade med lite grejer, jag fotade fyra katter. Vi åkte till Skara för att hämta två kastrerade katter på SLU. När dessa var installerade åkte vi till Skövde en kattfamilj skulle plåtas och en katt hämtas för kastrering.

Idag har jag börjat redigera bilderna, har dessutom fått kort på ungar från ett annat jourhem tre ungar och mamman, och tre andra missar som är till salu. detta får bli morgondagens arbete. Då uppdateras även hemsidan . Lite nyheter blir det, men inte förrän i morgon.

2 kommentarer:

Klosterkatterna sa...

Jösses! - det hände så mycket så jag blev alldeles trött. Hur orkar du fara omkring sådär? Det är tur att det finns sådana människor som du.

Unknown sa...

Han är ju så ljuvlig.