torsdag, mars 15, 2012

Nu har det hänt IGEN

He***vets, för**annade, jä*la  människor som gör på detta sätt.

I måndags morse så stod det en kattbur med två hankatter i vid Evas soptunna, lite lagom i skymundan. då var det någon som tröttnat på sina katter igen. Det var väl snällt mot katterna att ställa dem vid ett katthem istället för att slänga ut dem i skogen, men för bövelen, har du skaffat en katt så har du skaffat en individ som du ska ta hand om i många många år.  Det var iallafall två underbara killar ungefär 8 månader gamla.

Jag var till Eva igår och fotade dessa Bill & Bull har jag döpt dem till. Det var den svåraste fotograferingen hitedax. De skulle ju bara GOSA, det var ett rent h*vete att få fast dem på bild. Så kan det bli ibland. Eva och jag vi garvade som fasen för detta var riktigt kul trots att det var besvärligt.

Här är de i alla fall

Bill och Bull

SONY DSC

SONY DSC

En jättegosig kattfröken har kommit in i veckan också, hon gillar godis men inte hundar. Bessie (Elvira) har precis fått några godisbitar här och då måste man ju tvätta sig om nosen.

SONY DSC

Vi var även till grannarna igår, fru Pappskalle fyllde år och då ska vi ALLTID komma å gratulera, de brukar glömma oss så det har gått lite "sport i det här" att alltid åka och gratulera dem på deras högtidsdagar. De har lärt sej så det finns alltid tårta :)

Snart dax för Antikrundan, undrar vad jag kan sälja av idag.

I morgon ska det bli krig mellan Gustavssons och Westbeckarna, det är FIA MED KNUFF som gäller i morgon. Undrar vem som vinner kvällens turnering.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Ja man blir rätt less :-( kram

Dui och Deco sa...

Fy f'n vilka idioter! Fina är de alla tre missarna. Vi hoppas att de får sina riktiga hem snart.nosbuff

Nea theCat sa...

Hur kan man? Tre fina skönheter plötsligt inte lika mycket värda längre? Hur kan det vara så?

Nosgos

Tillemora´s sa...

Önskar jag hade ett stort palats så jag kunde ta hand om alla katter...Blir ju så ledsen i hjärtat =(

Unknown sa...

Det där med att ta ansvar över sina handlingar når inte människor så ofta. Jag vet hur snabbt rådet kommer att jag bör göra mig av med mina katter så fort jag har det minsta problem med dem. För mig är den tanken lika absurd som att jag skulle lämna ifrån mig min dotter när hon inte gör som det önskas. Folk som inte kan förstår att när man skaffar ett husdjur kommer det att medföra konflikter och ansvar precis som med vilken annan levande varelse som helst, men nej, nej, vissa ser katter som en IKEA-möbel som man inte sätter något större värde i än en billys, den får finnas så länge den matchar hemmet. Dumma, überpuckon... arg, jag blir... Jättefina missar, tur att det finns människor som du som inte ser en Billy-bokhylla utan en katt med all den värdighet hen förtjänar. =)