tisdag, mars 20, 2012

Snutteruttan busar lite

Hon gillar att klättra i spaljén våran lilla Snuttis. Hon klättrar även upp på balkongen ibland. Då hör man et jäkla oljud utanför och då trillar "25-öringen" ner, Snuttis klättrar upp till balkongen.

I morgon kommer det garanterat att snöa, för idag la jag ut dynorna till trädgårdsmöbeln. Ska ju bli varmt och jag kanske kan ta en "lur" i hammocken mitt på dagen. Sover så gott när det gungar lite.

I morgon ska tjejerna på jobbet ha ett litet möte så alla får träffa den nya tjejen som ska vara hos oss i sommar. Efter det så blir det nog en tur till staden, behöver bunkra upp med lite löste. Måste ju klara mej över sommaren. 

Bägge katterna, Bill & Bull, som blev dumpade förra veckan hos Eva i en kattbur, har båda fått nya hem. Inte så konstigt att de "rök" med en gång, de var ju riktiga ligister på att gosa. Även den tredje katten, Bessie – Elvira, som kom in från en familj förra veckan, har fått nytt hem. Hon flyttade idag.

 

2 kommentarer:

Max och Måns sa...

Jamars vilken balans. Snyggt tassat!
Att vara ligist i gos var en nyhet, men skönt att de bägge fått nya hem.
NOsbuff

Therese Bergsmo sa...

Vilken snygg nergång ;-) Såg lika smidigt ut som Simba när han ställt till det och kommit upp i nåt träd han inte ska vara...

Kram