måndag, mars 12, 2012

Trädgårdspyssel bland annat

Ja det är varmt nog för lite pyssel i trädgården. Igår så räfsade jag lite vid dammen och idag klippte jag ner lite pampasgräs och annat gräs, lavendeln fick sej en omgång också, då är detta gjort. Tar lite i taget för jag mår väl inte 100 precis.

Olle jobbade eftermiddag, 14.00-22.45, förra veckan och fick jobba extra fredag som han egentligen är ledig under den veckan, sen fick han jobba även lördag. Han var rätt trött när han kom hem vid tretiden och han somnade snällt i soffan.Själv gjorde jag väl inte så många knop jag heller, men lite pyssel blir det.

Fixade färdigt inbjudan till ett mopperally som grannen är samordnare för. Start och mål är på Falkängen och det är min jobbarhelg. Kan bli svettigt den lördagen, ty det kan komma många deltagare, vilket vi naturligtvis hoppas på. Dessutom är vandrarhemmet fullbokat den helgen också.

Lurvas, var riktigt söt och gullig för en stund sedan, han var gosig. Hoppade upp i mitt knä och la sej tillrätta på armen, sen tog han tag med tassarna om den andra armen drog till sej min hand och stoppade mitt pekfinger i munnen och somnade. Han kan vara riktigt mysig ibland. Attans att Olle inte kan fixa det där med kameran snabbt nog, skulle vara kul att ha en blid när han ligger så gott. Ska nog skaffa en napp och testa *ler*

Fortsätter vädret så har så får jag nog ta en tur till garaget och sätta en blåslampa "bak röva" på Anders så jag snart får hem min hoj. Det kommer en och annan tvåhjuling med motor farandes förbi. Undrar om bror min har gjort premiärturen idag?

Nu ska jag "hitt på nåt" vad vet jag inte men nåt blir det.

1 kommentar:

Nillas Trädgård sa...

Ja nu är det härligt när man kan tillbringa tiden ute. Man ska ta det i sin egen takt och lite i taget är klokt. Det blir inte så jobbigt då, varken fysiskt eller att man känner det som ett tvång.
Det låter som att Lurvas trivs gott hos dig :-)
Ha en fin dag!!!