fredag, mars 02, 2012

Nu blev det klart

..i veckan. Storstädet av alla lägenheter är klart. I går var jag till arb.förmedlingen och anmälde mej arbetslös. Jobbades det lite för fort i år?  Nej men det börjades tidigare för det var varmare och snöfritt. Att dra en vagn med städgrejer i 50 cm djup snö är inget som är kul. men årets vinter har varit skonsam. Därför är det nu klart!!!

Skulle vilja åka till Kattutställningen i Örebro i morgon. Hade varit hemskans kul att träffa alla trevliga bloggvänner, även att träffa Christer hade varit kul, trots att vi har "en del otalt" med varandra, Max & Måns husse. Det jävlas hej vilt på bloggarna och FB och jag tror att jag retat upp nämnda herre lite för mycket *ASG*

Hur som helst hade det varit kul att åka dit, men jag/vi tar en tur till katthemmet istället. Har kommit in ett antal nya katter från polisomhändertagandefall. Eva hade med sej 10 stycken katter i olika åldrar till veterinären idag. Faktura på drygt 5600 kronor. Så vill du skänka ett bidrag så är det väldans välkommet.  Plusgiro  157 9999-2.

Våren är hår också, mina släktingar – tranorna börjar anlända. Kamraten hade sett en flock på 20-25 stycken. Hojåkarna är ute på vägarna. Blåsipporna och Vintergäck har börjat blomma, Snödropparna blommar för fullt. mina Julrosor blommar i lådorna. Det är bara en sak, DET ÄR FÖR TIDIGT! Det kommer säkerligen att bli bakslag på detta.

Idag anlände även en del hantverkare till byn, det är årsmöte i föreningen i morgon och de som kom i dag ska fixa och trixa lite i sina lokaler. Det var så gött att få krama om de fina människorna i 68:2 idag.

Vad gäller skvaller och skandaler så har jag inget hört den senaste veckan, så dagen rapport slutar här. Jo en sak kan jag berätta bror min har fått städmani, jädrans var han städar på gården. En sak till pappa och Marita är förkylda, men det är väl ingen ni, kära läsare, har något nyhetsintresse för.

Ha en fin fredagskväll.

Inga kommentarer: