tisdag, februari 21, 2012

Von Snopen

Idag lyckades jag att ta en bild på våran "vilding" Von Sopen, han var i vedboden när Olle kom ut för att ta in lite bränsle till spisarna. Han låg kvar och Olle pratade med honom. Jag kom ganska nära innan han försvann till skogen.

han ligger inne i farstun, smyger ut när vi kommer in i köket, så försiktigt, så försiktigt. Han äter och dricker, men vill inte ha vårt sällskap. Lurvas tycker det är lite kul med Von Snopen, de går iväg tillsammans. Så småningom ska vi fånga in honom/henne.

Tror det är en kastrerad hane, han är rätt biffig, men inga revirmarkeringar eller nåt annat, känner inte att det luktar hankatt.

Här är iallafall en bild på Von Snopen.

SONY DSC

Idag har jag jobbat på förmiddagen och var lite "leabröten" när jag kom hem. Har skurat bort en del köttfärssås, eller liknande, från en av lägenheterna, det fanns överallt i köksdelen, mest på sparksockeln under bänken. Det är stålull som gäller. I morgon är det ledigt, så det blir en tur till katthemmet för en fotosession.

Nu kom Olle in, och vem sitter på köksbordet och äter, jo Von Snopen!!!! Han gör ju inget så han får väl liksom de andra, äta på bordet!!! Kanske är det godare mat där än i farstun :)

Nu blir det slapparkväll med en dator eller en bok.

1 kommentar:

Unknown sa...

Trevlig helg ! Tazz o Kram