torsdag, februari 02, 2012

Duschkabiner alltså…….

….det är djävulens påfund. Undrar vad det är för idiot som konstruerat detta. De är rent bedrövliga att hålla rena. Dessutom, om det är trångt så bör man vara konstruerad som en orm.

Idag var det rengöring av vattenlås och avlopp under duschkabinen. Badrummet är jäkligt trångt och naturligtvis så är golvbrunnen mitt UNDER kabinen. Det är nu ormen kommer in i handlingen. Dra ut kabinen de 10-20 cm som går, åla dej in bakom vrid kroppen i 90 grader och skura alla jävla kanter. Vrid tillbaka kroppen till utgångslägen backa ut. Åla dej in på andra sidan försök att skura kanterna även där.

Nu kommer kollegan in i bilden, vält kabinen så mycket som går, lägg dej ner på mage och försök klämma in dej så långt det går under Ta bort gallret och lämna detta till kollegan som lägger detta i blöt. Rör från kabinens avlopp till golvbrunnen har naturligtvis lossnat. Kör ner näven i golvbrunnen och ta bord all skit som finns där. Kollegan håller i kabinen. Åla dej ut, kollegan skurar gallret och jag ligger kvar på golvet.

Nu ska gallret  och röret ska tillbaka på plats. Då får man skjuta tillbaka kabinen så långt det går, tilta på bröten lite så att det går att skjuta på röret igen och sen ska det vinklas på rätt plats i golvbrunnen….

Ovanstående upprepades fyra gånger idag!

De som sätter in en duschkabin kan inte tänka så långt. Det är rena mardrömmen att hålla dessa rena.

När jag sedemera kom hem med en förvriden kropp så skulle jag dammsuga hemma. Gör så också,när jag hålls längst ni i hörnet i köket stöter jag obemärkt emot hörnlisten, som inte är varken limmad eller spikad, denna lossnar, vilket jag inte märker. Jag böjer mej ner och får den förbannade listen, som står upprätt, rakt i högerögat. Ögat är nu illrött och säkert får jag en snygg blåklocka också.

Är det min dag idag? NOT!

Ha en bra dag my friends.

1 kommentar:

Hjulia huller om buller sa...

Du har då haft en dålig dag hittills, är du säker på att inte ditt öga behöver tillsyn an nån doktor?

Tröstekram
/Julia