onsdag, november 02, 2011

Erkänner gör jag aldrig…….

….. men kanske om jag jamar riktigt tyst så kan jag ju faktiskt säga att det är skönt att någon klappar mej i pälsen  och ha kommit in i värmen det var skönt. Att ha någon som bryr sej om mej, jag får mat och medicin så maskarna i magen och det som kliar i öronen försvinner.

Vill inte erkänna men det är riktigt gött att bli klappad.SONY DSC

Vi är två bröder som har hittat hem till Eva. Någon fångade in oss i Ljungstorp. Vi är så nyanlända så vi har inte ens fått några namn än, men i morgon så döper Skat-Ann oss när hon ska uppdatera katthemmets hemsida. Vi är ungefär åtta veckor var det någon som sa. Vi är liiiite rädda än, men bara just när någon kommer in med handen i buren och ska försöka klappa oss, sen går det jättebra.

SONY DSC

Ni ska bara veta vad gött vi har det nu, filtar att ligga på mat och vatten i skålar mitt framför nosen. Vi har underhållning också, andra katter som springer och busar utanför buren och speciellt en liten dam som försöker stjäla våran kattungemat genom gallret. Hon är en kul typ.

Visst är det underbart att någon vill ta hand om oss och hitta ett riktigt hem där vi alltid får vara älskade och ompysslade.

4 kommentarer:

Susanne sa...

Har sagt det förut men det kan aldrig sägas för ofta: NI ÄR UNDERBARA SOM LÄGGER TID, ENERGI och KÄRLEK TILL DESSA SMÅ LIV SOM NÅGON HELT KALLT FÖRSÖKT GLÖMMA.

Max och Måns sa...

Jamars vilka söta små liv.
Vem kunde ha övergett dem?
Och vad hände med mamsen?
Skönt att de har det bra nu!
Nosbuff

Pelle sa...

Vicka söta ungar! Tack ni som tar hand om dem och jag håller tassar för att de får ett eget hem sen när de blir gamla nog för flytt. Jag flyttade hit till mina människor för en månad sen. Mina första människor blev gamla och gick över regnbågsbron så deras unge hittade nya åt mig.
/Hälsar Pelle

Unknown sa...

Shit så söt
Ha en underbar dag
Tazz&Kram