måndag, november 21, 2011

Ledigt idag!

Men det blev inte någon sovmorgon precis. Upp kl 06.00 för att vara nere i byn före 07.00. Lasse & Agneta skulle ha med sig en insamlingsbössa till Göteborg. Allt för katternas skull.

När jag varit där och lämnat denna så for jag hem en stund, för att sedan dra till Mariestad. Lite ärenden att uträtta. Inhandlade kattmat på Ö&B KitteKatt i påse, (den enda blötmaten som duger just nu). VAr till apoteket Röda Näsan och inhandlade två röda handväskor. Sen gick Ki-Ann till Karlsson för att kolla om de hade någon bra ljusslinga till utegranen. Not! Blir Jula en annan dag. Därefter Norlanders för att inhandla en musikanläggning av microformat. Nu har alla (nästan) CD-skivor förpassats till vinden, så jävla gött. Ett USB-minne i uttaget så har man musik i massor med timmar… Vad jag förundras över sådana häringa nya anläggningar – så jäkla små högtalare och sånt jävla ljud. Förr så var det ju meterhöga högtalare, nu kompakt och smått och underbart ljud.

I morgon ska jag och kollegan städa efter julmarkanden och bädda X-antal sängar inför gästerna som kommer i helgen.

På lördag ska Nettis och jag  vara på Arken Zoo i Lidköping och representera Evas Katthem, det är ju kattens dag. Hoppas vi säljer en hel massa almanackor och julkort. Under julmarknaden så såldes 47 kalendrar och några får godisstrutar, resten får vi sälja under december eller äta upp själva. Lasse & Agneta tog dessutom med sig 20 kalendrar till Göteborg som de ska sälja på Haga, det är julmarknad i fyra helger.

Funderar nu på att snart krypa ner i bingen för att sova några timmar. Kan ju inte säga annat än att jag är rätt mör i kröppaskrället efter den här veckan. Om det är någon som har lite nya leder att avvara så mottages dessa tacksamt :)

Ska nog surfa lite bland kamraterna en stund innan lopplådan intages!

Ha det gött kamrater!

 

1 kommentar:

Unknown sa...

Har ju helt missat Kattens Dag i helgen. Måste till nåt mysigt KattHem och hälsa på.
Kram och tack !