söndag, oktober 30, 2011

Det gick inte klona Eva

i massor med Evor. Vi hade kattamöte igår på Katthemmet. Vi gjorde allt för att klona Eva i sisådär 5 stycken likadana ettriga kattetanter, inför Kattens dag den 26-27 november, men se det gick inte. Vi andra som var med fick alltså dela upp oss för att kunna stå runt om i länet och informera om katthemmet, sälja julkort och almanackor.

Maken hjälpte Chefen och Lillchefen att flytta ut från smörbyttan. De har skaffat sig ett hus på Trolmen.  Där kommer det att bli jätteläckert när de är klara med renoveringen.

Idag har vi varit ute i trädgården och tagit bort lite löv, allt har ju inte trillat ner än, men det som är borta är borta. Naturligtvis så började det regna, så vi fick avsluta ärendet ganska snabbt. Grannen kom ut och hojtade att det var tajm för körkekaffe så vil la ner arbetet ute. Kaffe med nybakade brödkakor blev det, brödkakor är gott när de är nybakade.

När vi kommer in så ligger kungen, Lurvas Von Örontofs i soffan,

och vräker sig på hela skinnfällen. Ingen plats för husse där inte. Vi fick ta tag i nästa söndagsuppgift, rensa köksavloppet, därefter så bakade JAG bröd, tre drömstadslimpor. Den lilla konferensen i morgon ska få smaka av detta mycket goda bröd.

Snar ska Olle åka till Kalle för att hämta sina blästrade och pulverlackerade vinterfälgar, sen får Björken fixa nya vinterskor till Olles gubbräcer. Kian fick sina vinterskor i fredags så nu kan snön komma.

Ha en riktigt bra eftermiddag!

Inga kommentarer: