onsdag, juli 06, 2011

Ledigt har det varit….

från jobbet iallafall. Hemma är det inte ledigt. Finns massor att göra, har målat murgrillen och lite fönsterfoder, spegellisterna på entrédörren och lite annat smått pyssel, så nu är kröppaskrället kass igen. Att jag ALDRIG lär mej, men jag kan ju inte låta bli.

Var iväg en sväng till Eva i morse, hon hade fått in en ny kisse som ska iväg till ett jourhem på fredag och idag var enda dagen jag kunde fota. Det var full fart i kattungerummet sen familjen "U" flyttat in dit från karantän.

SONY DSC

Igår var vi till Mariestad, Pappsen bjöd familjen på lunch, var ett tag sedan vi träffades allihopa, svårt att få allt att stämma överens. Träffade kollegan Inger på Karlssons i Mariestad.

Hojarna har inte fått jobba, gjorde bara en snabbtvätt i går av triken. Blev ju lortig när vi fick regn på oss när vi åkte hem från hjulafton i förra veckan.

Min hemsida ligger nere på grund av översvämningarna i Danmark.  Serverhallen var vattenfylld. Hoppas att den kommer igång snart.

I morgon är det åter dax att arbeta, tyvärr är det eftermiddagen som gäller,sen är det tidig fredag och fritt på lördag och söndag.

Ha en bra kväll govänner.

Inga kommentarer: