måndag, juli 11, 2011

Ledig och mått dåligt.

Har varit ledig i helgen som bjussade på ett strålande väder. Vi var bortbjudna på lördagen, men på grund av att jag var ganska slut så fick vi tacka nej. Det fick bli en kort åktur på eftermiddagen när mage och kropp hade lugnat sig lite. Vi var och käkade hos Lasse på tappen i Lidköping. Därefter en kortare omväg hem.

Söndagen bjöd också på strålande solsken men det blev inget hojåkande, en granne längre upp i byn ringde och frågade i fredags kväll om vi ville ha loppisprylar och det tackar vi inte nej till. Bilen blev full igen. Eftersom kamrat Sissi hade fyllt femti så hade bror ordnat en liten överraskning till henne så det var en sväng till Axvall med bilen full med kartonger och fyra träd. Sissi och KP skulle ha två och Hans och Veronica fick två. Hoppas de tar sig!

Efter kaffe och Klingens glasstårta åkte vi till Eva i Stenum med loppisgodset. Fick även ta fram kameran för att fota några nyinkomna småttingar.

I morse så reste maken och lilltösa till Schweiz för ett femdagarsbesök hos goda vänner. Jag började att jobba igen. Nu på kvällskvisten har jag tagit en hojtur, varit och tittat på Chefen & Lillchefens nyinförskaffade villa, tog naturligtvis en rejäl omväg hem därefter redigerade jag bilder till Webmastern för Falkängens hemsida.

Nu blir det ett glas på altanen sedan horisontalläge.

1 kommentar:

Unknown sa...

Hoppas du mår bättre nu.
Kram