lördag, juli 23, 2011

Det är någon utanför.

Idag när vi i godan ro aktiverade soffa respektive fåtölj efter en god middag och vi fallit i en djup paltkoma, så ringer det på dörren. Där stå "lillbrorsan och svägerskan" (pappas sambos son och sonsambo). De var ute en tur på hojen. Micke har i år tagit hojkortet och nu är de ute och njuter av vägens sång och alla goa dofter.

SONY DSC

Igår var maken och jag till Katthemmet, det skulle fotograferas ett helt gäng med missemånsar. Åtta stycken blev förevigade igår. Idag har hemsidan uppdaterats.

På vägen hem så tog vi vägen över Falkängen för jag skulle lämna några papper till Mia. Därefter blev det stopp vid hantverkarna utanför Handlaget. Där satt Handlaget och Sköna Ting och tog sej ett glas rött på fredagskvällen. Maken och jag blev inbjudna. Där satt vi och asgarvade och ljög så vi blev svarta i fejan. Härliga människor. Lasse han skroderade och berättade dumheter så man kiknade. Lasse och Agneta ska följa med till katthemmet nästa gång de är här. Då får de gosa katt så de blir nöjda.

Nästan 2000 spänn hade det kommit in efter "nödropet" på Facebook och på hemsidan. Hoppas det kommer in massor med mer pengar. Katthemmet behöver verkligen ett separat hus nu när det är sådana mängder av småttingar.

Har du en slant till övers för att bistå katthemmet PG 157 9999-2.

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Tack för kaffet och förlåt att vi väckte er, ha ha!
Vi höres och syns framöver =)

Unknown sa...

Härligt med insamlingen.
Kram