torsdag, juli 21, 2011

Kan du avvara en peng till

Katthemmet? PG 157 9999-2

Evas katthem är i akut behov av en friggebod eller en byssja av något slag. Igår och idag har det kommit in 13 katter. Var finns det plats. Eva har klurat ut det denna gången men om det kommer en till i morgon så är det kört. Snart kommer alla övergivna sommarkatter in också. Som lämnas vid sommarstugan, eller packas ner i en kartong och lämnas vid någon rastplats, och får klara sig själva VILKET DE DEFINITIVT INTE GÖR. De går en plågsam död till mötes.

Dessutom ska alla de nya katterna till veterinären i morgon och vaccineras, på tisdag ska 14 kattungar till veterinären och omvaccineras innan de får nya hem. Kostar massor med kosing. Skulle vara väldigt trevligt om det kunde komma in en liten slant från många olika håll.

Satt och räknade på följande

Om alla mina vänner på FB gav ett bidrag på 20 spänn till Evas katthem skulle vi få in 2740:- Om de ökade till 50 spänn skulle det bli 6850:- om de händelsevis kunde avvara 100 spänn skulle det bli 13700. Katthemmet behöver ett friggebod eller liknande till alla kattungar PG 157 9999-2. Stöd Evas katthem!

Sen kanske min väns vän också kan bidraga med några kronor.

Många bäckar små……..

Du som läser den här bloggen, kan du också hjälpa till. Katthemmet är mycket tacksamma för varenda krona som kommer in.

 

Inga kommentarer: