fredag, februari 18, 2011

Massor med besök idag

Dagen började tidigt med städning! De skulle ju komma besök idag. När städningen var klar var det dax att börja elda, bara 15 grader inne. Måste ju ha lite värme när Eva skulle komma, så hon inte tror att katterna fryser ihjäl här på Kullen.

Eva kom, Lurvas försvann!!!!! Förstår inte detta, den där otäcka kattetanta, ska hon hämta mej, jag som har det så bra här hon husse och matte. Hon fick kolla Lurvas tänder innan hon åkte, sen åkte hon snabbt. Kan det bero på andedräkten tro :)))))

Hon mötte nästa besök utanför grannen, då var Chefen på väg in till 1:e slaven, skulle lånas böcker av slaven, Joe Nesbös böcker låg i tur. Jäkligt bra författare. Fika blev det här också.

Lite senare kom maken hem. därefter ringde grannarna, ville låna nätuppkoppling. Har ominstallerat hennes dator och hon har inte koderna till sitt nätverk, då kommer hon till grannen för att maila och surfa. Hon får nog koderna i början på nästa vecka.

Lurvas visar sig från sin bästa sida. Bus, blir såååååååå lång, det fanns ju godis på köksbordet, bita bita……

Ingela skulle hjälpa mej med att ta bort en tova i  "armhålan på Lurventuss. Så här såg han ut efteråt. Är jag glad eller?

2011_02_18_2

Jävlars vad han bet och rev. Till slut fick Tomas rycka in "med ett nytt finger" att bita i. Det var skönt, nu var det bara klorna för mej att koncentrera mej på :). Ska vi ha en långhårig katt till som inte vill bli borstad. Burr!!!!

I går när jag var till stooooora staden Lidköping, så köpte jag ett "kattgym" till den lille. Detta demolerade han på 5 minuter, drog i snörena så leksakerna lossnade och sprang i väg med dessa. Nu är de fastknutna med riktiga "vräknutar" som det heter i Västergötland.

2011_02_18_1

Nu kan han Lurvas Von Örontofs leka bäst han vill för ni är det "kattsäkrat".

I morgon kan det bli en tur till bror, för att kolla hojen, motor och låda är på plats i den Amerikansk Harleyn. Eventuellt behöver han lite data/kamera-hjälp för han fick inhandla en ny kamera. Den andra fick ett slag troligen när ramen lyftes ur ugnen hos Kalle i onsdags, displayen sprack.

Nu ska jag intaga ett glas rött och tillverka mer skyltar för de jag tillverkade idag tog nästan slut :)))) Eva hade besök av någon som ville ha, det "tog bra" på lagret!

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Fullt upp låter det som! Lurvas verkar lovande tycker vi med en bestämd herre som vet vad han vill! Nosbuff

Max och Måns sa...

Vi förstår Lurvas!
Våran Orginalmatte kommer hit på söndag, och vi är livrädda att hon ska ha fällor och burar med sig.
*ryser*
Men är hon snäll kanske hon får se oss. :-)
Nosbuff

Unknown sa...

*asgarvar*
Ett kattgym ?!?!
Prinsen skulle satt sig på den så hade den gått sönder.
*ler*
Tazz o Kram och ha en underbar helg !

Anonym sa...

Haha. Heja Lurvas, du håller verkligen dina människor på alerten.