torsdag, juli 01, 2010

Kriminalkattisk undersökning

om  nattens mord har genomförts under dagen i det norra rummet på övre plan, där minst två offer bragts om livet natten till torsdagen. Vid denna undersökning då katten Sippo inkallats för en nosologisk undersökning visade det sig att även tvenne fjäderburna tvåbeningar med vingar bragts om livet och dessutom en harpalt av yngre modell, har misshandlats samt mördats.

Ett av offren med gärningskatten har fångats på bild av övervakningskameran i trädgården vid Skagen. Kameran visar hur offret misshandlasSONY DSC

Nästa bild visar hur den försvarslösa skogsmusen försöker att fly från gärningskatten

SONY DSCDärefter får kameran en tydlig bild av gärningskatten med offret mellan tassarna och därmed är beviskedjan stärkt.

SONY DSC 

Nu visar det sig att den misstänkta gärningskatten har en medhjälpare som också fångats på bild

SONY DSC

Båda gärningskatterna är väl kända hos utredningsgruppen med Sippo som chefsutredare.

Båda brottslingarna är nu efterlysta!

Straffet som kommer att utmätas är flera dagar utan “blötmat”.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Otäckt att brottsligheten verkar sprida sig bland mina fränder. Tjuvjakt är ett allvarligt brott. *skakar på huvudet* Jag ser även i mina papper *glasögon på nosen* att det står följande: "vid förtäring av harpalt, skogsmus, råtta, överkörd grävling mm. kan sagda katt bli tvingad att äta medicin som smakar blörk." Utredning fortgår.

Dui och Deco sa...

Väl utfört spaningsarbete! Snabb lösning när man arbetar med proffs! Nosbuff

Conny sa...

Oj, så impederad ja blidde nu! Tänk om ja oxå fått va me å utreda... fast ja antar att Sippo klara sej utan mej, så ruttinerad som han e. Säj te om ni behövar jälp!

Tass från Conny, sekerhetskatt.

Inkan o Ligan sa...

Ojdå !?
Ja här har vi liknande problem faktiskt. :-(

Anonym sa...

Test igen