tisdag, mars 30, 2010

Mer vårtecken!

Nu har vi börjar med vårstädet på jobbet! Vårtecken nummer fyra tror jag. Två hus är klara och vi blir nog klara med det tredje imorgon. I morgon börjar dessutom hantverkarna anlända. Nu blir det liv och rörelse i byn igen. Kommunen kom och sopade bruksgatan idag och det var ytterligare ett vårtecken.

På eftermiddagen kom det fyra pall med pellets till Skoghall. Finns det några hugade bärare. Kanske skulle ha en langarkedja på torsdag när Olle fyller år. Inget fika förrän all pellets är i källaren. (nu är det väl ingen som vågar komma *L*).

Kompisen Rolle är liksom Olle ett aprilskämt så det blir väl att de får ringa till varandra.

Nya bilen ska jag hämta i morgon, ska bli riktigt kul. Fortsätter till Ulricehamn efter Falköping, för att hämta Skogsfolkets dator som Anders har fixat.

techsupport

Fick  även en lägesrapport från denna herre att triken är nere på golvet idag och länkarmsstagen ska krökas (äntligen). Det måste bytas fjädrar också, de befintliga är för hårda. Det testades idag.  Det höll på att bli katastrof  i garaget också,  hojen var på väg att rasa från liften. Anders fick tag i den i sista sekunden. Tack för att ingen skadades.

 

Hoppas alla mina vänner har polerat och bytt björkriset på kvastarna ,  borstat katten och tvättat hucklet  inför avfärden på torsdag kväll.

Ha en bra kväll önskar Häx-Ann

2 kommentarer:

Fjäder sa...

Jajamensan, kvasten är klar, katten är borstad, kaffekitteln putsad o full o riset är spänstigt och fräscht. När åker vi??? Ooops, glömde stryka hucklet... vänta på meeeej....;)

vimsan sa...

Jag har trimmat kvasten i år så jag kan väl tända en brasa innan ni andra kommer :)
Glad Påsk
Kram Jam o Spinn