söndag, mars 14, 2010

11-kaffe hos

Pappskallarna. Idag kom vi dit, de som de absolut inte ville skulle komma. Frun fyllde nämligen år. Nu har det gått en sport i detta. Vi kommer ju ALLTID ihåg när de fyller år. De kommer aldrig ihåg när vi fyller. Därmed så ger vi grannarna dåligt samvete, genom att åka och gratulera dem år ut och år in. Frun skrek i dörren när vi ringde på. Nej, ni får inte komma in. För att säkra för det osäkra så hade iallafall herrn i huset bakat tårta. Jättegod!!!

För övrigt så har dagen varit händelselös. Pratade med bror min, han fick inte igång den nya Night Trainen, men den trogna gamla choppern startade, visserligen lite ovillig, men den startade!

Aftonen tillägnades bilder scannade och scannade och scannade lite till. nu är 517 av Ormens bilder på plats i M-disken. Det går hyfsat fort ändå, 150 bilder på en timma. Slipper ju plocka ur varje bild ur sådana där jävla plastfickor, det är mara att lägga på A4 arket och markera. Så det går riktigt bra. Synd att det är så dålig kvalité på de där gamla luringarna, alla hade ju instamatic och pocketkameror på den tiden och det är ju ingen hit. Det blir som det blir.

Gårdagens Fia-turnering gick inget bra för min del. Olle vann en omgång och Anita två. Nu är det bara Rolle som inte har någon vinst i turneringen.

Inga kommentarer: