onsdag, oktober 14, 2009

Nu ska jag berätta....

...om dagens bravader.

Vaknade som vanligt tidigt, jag var ju LEDIG. Upp ur sängen ner till köket, frukost, läsa tidningen och dricka te, ladda en maskin med tvätt. Därefter ropade mysiga fåtöljen på mej för att jag skulle sätta mej där och sova frukost. Gjorde så också.

När jag väl kurat ihop mej och är insomnad, DÅ ringer chefen, (mutter mutter). Vad vill hon då - jo det var något om bröd från Fazer och skärmaskin till julmarkanden.

Jävlars det är snart julmarknad!!!! Måste ha nya skor tills jag ska koka gröt, vad nu skor och grötkokning har för relation (det tar vi en annan gång). Tar min ickabragåendebil (har varit på service) för att åka till Götene, via Falkängen för att leverera en dubbelbryggare som behövdes där, som bara står och skräpar/tar plats i vårat skafferi (nu blev jag av med den).

Nu blir det besvärligt, jag ska ha skor (det är ingen hit att få tag i skor till mina konstiga, stora, sneda värkande saker). Det blev inga skor kan jag säga. Det blev två tröjor.

När jag är på väg tillbaka till min ickebragåendebil, så ser jag Pingis bil stå vid Second Hand, ha! han inhandlar en ny begagnad soffa till TV-rummet på Falkängen (den instängda katten pinkade ju i den gamla) dessutom skulle han ställa dit några fåtöljer.

När jag pratat klart med honom, ser jag en lampa i skylten, den ska jag ha till köksfönstret, femton kronor, slog till direkt. Sen tog jag min ickabragåendebil och åkte hem. Lagade middag, åt, sen ropade fåtöljen igen *L*

I morgon ska chefen och jag städa och bädda, hon bäddar och jag tittar på (bra fördelning tycker jag)*L* Ska alltid vara två när det ska bäddas, mycket lättare och går mycket fortare.

Alla katter skriver i sina bloggar om Dentabits, det är tokiga i Dentabits. Jag inhandlade Dentabits idag till mina katter. Smulan åt två bitar (hon föredrar Dumlekola) Sigge åt fyra bitar, sen spydde han i kökssoffan (varför ska han spy där han ligger???) Snuttis åt 4 bitar, även hon verkar föredrar något annat, nämligen julskinka, så hennes favorittid närmar sig. *L*

Snuttis och jag brukar dela på julskinkan......

Nu ska jag sniffa runt lite på nätet.

Lev väl

4 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Visst är det konstigt att sängen är bäst när man måste gå upp?
Tasskram

Lillchefen sa...

Ett par polska trätofflor borde väl passa Tant-skata alldeles utmärkt...

Kan sedan Tant-skata sluta med sitt jävla gullande med katterna på Falkängen och sluta släppa in dom för att "värma" sig, så slipper vi nerpissade soffor!

Skat-Ann sa...

Svar nej på första påståendet, jag föredrar ryska tofflor.

Svar nej på andra påståendet om gullande, jag gullar så mycket jag vill, men jag stänger inte in djuren.

vimsan sa...

Haha, min säng är alltid mjukast då jag ska ur den,suck...
Loppis är väl en kul grej! ud va jag går loss om jag kommer in på en sån och väl hemma vill jag bara använda hälften men den hälften är i alla fall BRA:)
kram jam o Spinn