fredag, oktober 23, 2009

En gripande dag..

blev det idag. Många intryck att smälta.

Vi träffades i Hova 10.30. Vi Ove, Lena och jag kom tidigt, sen ramlade de in. Stickan (som jag inte sett på 28 år) Stenberg, Jonny och Gringo (har jag träffat på bland annat vid Poker run). Bengt-Ove, Folke, Toivo, Ormen, Schultz, Annelie Krokarn, Svisa och så vidare. Det var 11 bilar som lämnade Hova för färd till Stompers i Katrineholm.

Väl framme så stannade vi till en stund vid "kåkarna" sen var det mat som gällde. Vi räknade med att det skulle ta tid i Kapellet så det var bäst att få lite näring i sej. Tid tog det, de hade räknat med 100 personer ungefär, det kom 238. En MC-kortege som hette duga anlände strax innan det var dax. Sen fyllde kapellet och det fylldes och det fylldes. Folk stod utefter väggarna och i entréhallen. Vi fick helt enkelt inte plats. Det var massor med blommor och en "MC-pastor" sände kamraten vidare.

Efteråt var det mycket snack utanför. Jag träffade gamla kompisar från både det ena och det andra stället. Mitt i all bedrövelse så var det ett glatt återseende. Jag tog många kort och hemsidan kommer att uppdateras i helgen (hoppas jag). Vi åkte tillbaka för en fika hos Stompers innan vi vände näsan hemåt.

Tack alla, nu måste vi träffas för en "återträff". Det ska inte behövas en begravning för att vi ska ses igen. Tänk på detta, alla ni gamla kamrater.

Nu har jag en uppmaning till alla "gamla" Choppers MC från Tidavad och Tidaholm, skicka ett mail till mej för att vi ska få en adresslista, så en inbjudan kan skrivas för en "återförening under nästa år.

Detta får bli en början på planeringen.

Gasa in på hemsidan/bloggen emellanåt, där kommer det att finnas information.

Tänd ett ljus i höstmörkret och tänk på kamraten som gick vidare idag och tänk på de som är kvar.

1 kommentar:

vimsan sa...

Vad härligt att så många kom och hedrade honom! det är ju så med sammanhållningen ibland.. den kan vara otroligt stark.
Hoppas att det hjälpte hans anhöriga att se att så många brydde sig.
Kram Jam o Spinn