onsdag, juli 15, 2009

Olle som Road Captain

En helt vanlig onsdag med regnet hotande nära. Deltagarantal på 25 st startade från Tolsjö byggdegård och efter en tur på ca 8 mil stannades det i Hällekis.





Vi klarade oss ändra fram till fikastoppet på Falkängen från regn. Däremot öppnades portarna när vi satt oss tillrätta, inne som tur var, då vräkte det ner en stund. Oskar var också på kort visit.

Eftersom Olga från Krakow var ledig hade hennes bror Juuri ryckt in för att diska, han ville dock inte vara med på bild. Han jobbar för samma ringa ersättning som Olga. *L*



Dagens kattcitat:

En katt spekulerar inte om framtiden. Den analyserar inte det förflutna. Den har inga ambitioner och känner ingen ånger. Den accepterar stunden och gör det bästa av den.

Kattägare får ibland en obehaglig känsla av att universums härskare har morrhår och en lång rödbrun svans.

Skvaller har jag inget idag heller. Jag har varit ledig så därför har det varit snålt med uppdateringar.

6 kommentarer:

Juuri sa...

HD-Olle som Road Captain!.... Det förklarar varför ni var 50 minuter försenade till förbeställd fika.

Men ändå en klar förbättring mot när Tant-Skata förra sommaren efter flera års tjatande fick leda paraden. Den gången åkte dom till fel ställe och väl där skällde Tant-Skata ut den stackars innehavaren för att det inte var framdukat. Har hört att den lilla gumman som drev den kaffestugan stängde efter den händelsen.

Skat-Ann sa...

Vad du svammlar*L* Tant Skata leder ALDRIG någon parad och kommer ALDRIG att så göra heller. Detta är en principsak. Åker hellre sist än först.

Sen en sak till. När Skat-Ann var liten, lovade hon att ALDRIG skälla på någon, har så heller aldrig gjort. Tant-Skata TÅL inte höga röster och folk som skäller på varandra, som Juuri kanske har märkt.

Juuri sa...

Ja det blir ju lättare för tant att hitta fram om hon åker sist!... HiHiHiHiHi!

Skat-Ann sa...

Ja tänk att du kunde räkna ut detta! Dessutom så är det bra att åka sist för man kan plocka delar och samla upp dessa som framförvarande tappar under färden.

Även det att hålla ordning på folket ifall någon får haveri. De du, det kallas ansvar! *L*

Solbränd på väg ner till stranden sa...

Tant-Sopåkare....LOL

Ulla på skagen sa...

Är det för att ni blivit fullständigt ägd av Solbränd ni inte uppdaterar bloggen längre?