torsdag, juni 25, 2009

Vem är hon lillchefen

... som alltid åker på att diska, frågade Christian idag när jag var nere en sväng med en sten till handikapprampen. Fick jag skrattanfall eller? det är signaturen "solbränd" som alltid kommer med dumma kommentarer.

Christian hade varit inne på den här bloggen för första gången idag, han hade haft kul och skrattat gott. Undrar om han har läst längre ner på sidan????? Då skrattar han kanske inte mer *L*

Igår kväll blev det en tur som var varm ock lång. Vi åkte med Tolsjögänget, och hamnade på Madame Blå i Essunga. Ett gäng på 21 hojar i värmen.

Den 15 juli ska Olle vara Roadcaptain. Vart hamnar vi då tro, inte så svårt att räkna ut. Blir en tur på Kullens alla underbara småvägar....

Idag vart jag ledig igen, blir lite stressad! av att vara ledig så där, måste ha något att göra. Jag sov som tur var länge och nu har jag vattnat alla pelargoner och begonier och änglatrumpeter å dahliorna fick sej en skvätt de också. Nu är alla nöjda och glada igen.

Skvaller har jag inget. Men idag har jag och en god vän diskuterat framtidsplaner..... Det kanske kommer rapporter nån gång. Den som lever får se.

Hej hopp i värmen, en tur på hojen sitter bra till kvällen (ett kallt glas vin skulle sitta ännu bättre just nu).

Ett ord på vägen: "Vi söker skönhet, balans , charm och elegans. Det gör inte katten. Den har det redan." (snott från Lilla kattboken).

3 kommentarer:

Solbränd sa...

Kanske framtidsplanerna för Surtant "hon som inte vinkar på Solbränd när hon på framsidan puttrar förbi på sin trehjuliga vw" leder till personalombyte på Falkängen..YES

P.S Vem var hon på tjejhojen som körde först? D.S.

Skat-Ann sa...

Du får väl prata med storchefen om detta.

Solbränd sa...

Skall prata med Storchefen i morgon,nu sitter hon framför tv:n och snarkar zzzzzzzzzzzzzzzzzz