fredag, juni 12, 2009

Skolavslutning 1968 !!!

Det fanns två saker vi avskydde jag och bror min. Det första var varandra, det andra var att klä upp oss. Vi fullkomligt hatade detta. Kolla bara på nedanstående bild. Vi står så långt ifrån varandra som det någonsin gick och är sura som ättika för vi är uppklädda.
Jag hatade klänning!!!!! Hatar fortfarande klänning, skulle ALDRIG kunna tänka mej att ta på mej en sådan ej heller en kjol. Detta har jag skrivit om förut i samband med våran arbetsklädsel som var på tapeten för ett tag sedan (huuummm). Som riktigt liten så var man ju inte modemedveten så därför kunde jag ju se lycklig trots att någon hade satt på mej en klänning. (jag var ju till och med riktigt söt). *L*Vad gäller att vi avskydde varandra jag och Ove så kan jag tala om, att det gör vi definitivt inte idag. Vi umgås så mycket som möjligt istället och har samma intresse och kamrater (men det vet ni ju redan).

Kom att tänka på dessa kort idag när alla barn som slutade skolan idag och var och fikade med mamma och pappa, mor- och farföräldrar. Jag nämnde detta för Mia och hon ville någon gång se dessa och det kan hon göra nu.

2 kommentarer:

Fjäder sa...

Nåja, det skulle väl vara ganska opraktiskt på triken kantänka - klänning alltså ;) Skönt att avsky bytts mot omtanke! Ha det i regnet

Anders. sa...

Ja ,dom där sandalerna slapp jag inte heller undan .
Dom skulle på både som finskor och till vardags.
Inga myggjagare eller boots .
Men dom var ju egentligen fina i läder eller mocka med spännen på.
Finbyxor som sticks slapp jag undan då dom sved redan i affären så materialet var viktigast för mig