söndag, juni 07, 2009

En söndag med ans...

i trädgården. Städning av altan och rensning av plattgången som finns på det tredje etaget (fint ska det vara) i trädgården. Ingen hojtur idag med nytvättade hojar i regn. Det blev fåtöljläge istället när det droppade på taket.

Igår var vi Christian, Olle och jag till Korsgården och hälsade Skogsfolket välkomna till Kinnekulle. Vilka underbara människor. Så trevligt vi hade det med rundtur i alla husen, vin och tilltugg. Än en gång hjärtligt välkomna hit! Det blev ett kärt återseende för Christian och Lotta, Paul fick vänta på sin kram tills de var färdiga. Å de bara skrattar di där två!!!!De har två hundar (bortskämda enligt egen utsago)Kan i viss mån kanske hålla med. Nyfikna är de iallafall, här finns det något gott på bordet som jag gärna vill smaka på (och det fick hon).

Det var rundtur på gården för att, det är ju inte bara ett hus, utan tre. Dessa ska renoveras och hyfsas till. Därefter kan det bli vadsomhelst.

Jag har varit ledig hela helgen, och är även så imorgon. Måndag blir en tung dag. Åke min södagsbästegåbortingiftafarbror, ska begravas i morgon. Finns det någon tyngre tillställning än en begravning. Så definitivt slut på allt, men sånt är ju livet.

Nu har jag lite skvaller. Min mor ska skaffa en katt (hoppas jag) hon ska åka till Djurens vänner i Skara och förhoppningsvis skaffa en katt. Hon vart så ensam när hunden fick avlivas i höstas. Hoppas att hon hittar en liten sötsak. Har lovat att fixa klösträd och kattlåda (finns i förrådet) dessutom kan hon få ett helt gäng kattleksaker som våra har tröttnat på.

Christian! Har du läst bloggarna nu?

Nu kom den minsta (till åldern) största (till storleken) med sitt jagharbytemedmejinjamande. Vad är detta hon har idag då, jo en pippi. Vad gör man, naturligt beteende. Natten till igår var det tre möss och en fågel, så idag har det varit lungt på den fronten.

1 kommentar:

Skogsfolket sa...

Åhhh så trevligt det var i Lördags.
Vi blev så glada över erat varma besök, ni är så goa!
Hoppas vi snart ses igen, och på Korsgården står dörren alltid öppen för er.