tisdag, mars 05, 2013

Von Snopen behöver ett eget hem

utan andra katter skulle jag tro.

Från att vara en vildkatt i december då han klev in genom kattluckan och låg och tryckte under sängen, till att vara världens keligaste, buffigaste och gosigaste misse i februari. Han gick här och strök i nästan två år innan han vågade sej in genom luckan.

Tyvärr så har han blivit lite väl varm i pälsen här på Kullen. Han försöker ta över hemmet från våra tre äldre katter. Han jagar ut våra tuffe Lurvas genom luckan, Snutteruttan ligger bara uppepå garderoben och vill inte gå ner, förrän nöden kräver. Då smyger hon försiktigt, försiktigt och kollar var han är. Är han då i köket så jagar han upp henne på övervåningen igen.

Smulan ryter ifrån för hon är en “surpadda” men ljuvligt kelig.

I morse bestämde jag mej att Von Snopen måste få ett annat hem. Jag vill inte riskera att de andra sticker och inte vill komma tillbaka. Han jagade och bråkade med de andra så beslutet är rätt.

Så här ser han ut

SONY DSC

Han är cirka 3 år, kastrerad, chippad och vaccinerad. Det är tråkigt att det inte fungerar för, när skyggheten släppte, så är han nu en underbar kelig och social misse. Vill hela tiden vara med och “går fot” när jag går omkring i huset. Han buttar och njuter verkligen när jag kelar med honom, får inte sluta att klia och klappa.

Kan du hjälpa oss att ta hand om Snopen så ring 0768/143151 eller maila ann.westbeck@telia.com.

2 kommentarer:

Pelle sa...

verkar fin, hoppas han får ett eget hem att regera över. Här bor en kattherre som inte vill ha andra till sällskap men blir tvungen att dela huset med en del jourkatter ibland. Då kommer gallret fram.

Alice sa...

Åh vad trist att det inte fungerar med Von Snopen! Hoppas ni hittar ett kanonhem där han kan få vara herren på täppan och njuta av att gosa när han vill.
*nosbuffar*