tisdag, mars 05, 2013

Ja då var alla blommor inne igen då.

Idag var skat-ann redig. Hon planterade om alla sommarblommorna som har varit i källaren under vintern. Ett helt gäng pelargoner, ett gäng med kannor sju krukor med begonior, fyra med tofsliljor och två stora änglatrumpeter. Dessutom knôkade jag ner några pinnar med avklippta grenar från den största trumpeten som nu bara är 1,5 meter hög. Allt detta står nu överallt i bostaden och jag HATAR när det är så rörigt med krukor högt och lågt. Men vad gör man inte för att det ska blomma till sommaren.

Resten av dagen har gått åt till att prata i telefon. Lägga ut snopen på till salu sidan på Evas katthem. När jag hämtade posten så kom grannjävel promenerandes med hunden, så då blev vi ståendes en stund.

I morgon ska Anders komma hit och starta triken. Det förvånar mer inte ett jota om han lyckas med det som jag inte lyckas med. Vi får väl se vem som har rätt eller fel.

Nu ska jag nog sätta mej och knåpa ihop lite nya kort igen.

Ha en goder afton.

1 kommentar:

Klosterkatterna sa...

Det var ett oerhört vackert kort som jag fick från Er. Jag är oerhört tacksam och rörd.

Tror att du har gröna fingrar, Ann, och är inte precis avundsjuk, men nära nog. Jag har försökt med blommor flera gånger, men det vill sig inte. Nåjam, man kan ju inte vara bra på allt! /hi-hi

Kram