lördag, april 23, 2011

Nu är det igång

på jobbet. Igår öppnade kaffestugan så nu är cirkusen igång. Det är öppet under påsk sen stängt några dagar för att åter dra igång säsongen den 1 maj. Hualigen nu är vi där igen. Trodde jag aldrig när vintern vas om mest jävlig och snöig och kall och tråkig. Nu är det en grymt varm vår.

Vi har fejat nu de senaste dagarna högtryckstvättat dörrar och trappor så nu är det såååå fint. I torsdags kom alla varor och igår så kom folket.

Torsdag eftermiddag kom Eva och Roger (katthemseva) och kollade in var hon ska stå med sina grejer de heleger hon har bokat in och vi var runt och kollade lite. Eva vart lite "salig" det finns mycket fina grejer i stugorna. Efteråt så fikade vi här och skrattade åt Lurvas som numer heter Von Jordfrös i efternamn. Helsike vad han håller på och gräver i trädgården. Han kanske tror att han är en hund :)

Efter jobbat igår så tog vi en tur på hojarna. Underbart gött var det. En liten tur på 11 mil blev det. Vid hemkomst så hade jag jävligt ont, kom knappt av hojen. Det är de krokiga ben/fötterna som spökar. Kan ju inte sitta ordentligt med tassarna på fotpinnarna för fötterna är snea och vinda. Då bänder det i leder och gångjärn det blir så förbannat värkigt. Då är det väldigt besvärligt att kravla sig av triken när den väl står still.

Nu är klockan time för en ny arbetsdag på Falklängen. I morgon är jag ledig och då ska familjen träffa gamla grannar från Skärv. Pappa, Marita, Ove, Olle och jag ska till Annika med familj och grilla. Vi återsågs ju efter alla år på Mammas begravning och nu ska vi träffas igen under trevligare omständigheter.

Ha en bra fortsättning på påsken. Njut av solen och värmen, det är en order!!!!

2 kommentarer:

Dui och Deco sa...

Njut du med! Nosbuff

Tillemora´s sa...

Vad mysigt det låter =)
Kram Maria